Werken en leren in de zorg


Wil jij werken en leren in de zorg? Bij Pluryn staan we te springen om jou als nieuwe medewerker alle kneepjes van het vak te leren. Door werken en leren te combineren, kun je de theorie die je leert direct toepassen in de praktijk. En andersom natuurlijk! Spannend? Wanneer jij situaties tegenkomt die je lastig vindt, is hulp van je collega’s altijd nabij!

Is werken en leren in de zorg iets voor jou?

Voor iedereen die wil leren en werken in de zorg hebben wij een passende opleiding. Heb je nog geen ervaring in de zorg, maar wil je wel graag gaan werken in de zorg? Dan kun je bij ons een bbl-opleiding volgen. Heb je een vooropleiding die raakvlak heeft met de zorg, maar nog niet helemaal de juiste papieren? Dan kan je ervoor kiezen om jezelf versneld te kwalificeren dan door een aantal mbo-deelcertificaten te halen. De overige dagen werk je in de praktijk!
 

BBL DUAAL        MBO DEELCERTIFICAAT       VACATURES      

Waarom omscholen naar de zorg?

  • Betaald studeren: Krijg tijdens je opleiding al betaald.
  • Flexibiliteit: Bepaal zelf wanneer je studeert en wanneer je werkt.
  • Gratis opleiding: Pluryn betaalt jouw opleiding.
  • Erkend landelijk diploma: Aan het einde van de opleiding ontvang je een erkend diploma voor de gehele zorgsector. 
     

Werken en leren in de zorg voor volwassenen

Werken en leren in de zorg is niet alleen iets voor mensen die aan het begin van hun loopbaan staan. Ook op latere leeftijd kun je nog beginnen aan een leer werktraject. De levenservaring die je meeneemt uit ander werk kun je juist goed inzetten bij het werk in de zorg. 

Onze mogelijkheden voor werken en leren

Afhankelijk van jouw werkervaring bieden wij verschillende leer werktrajecten aan. Heb je nog geen ervaring met werken in de zorg dan kan je een bbl-opleiding volgen via Pluryn. Heb je een vooropleiding (minimaal mbo niveau 3) gedaan die raakvlak heeft met de zorg? Dan kun je je versneld laten bijscholen tot begeleider door een mbo-deelcertificaat te behalen. Kies wat bij jou past!

BBL DUAAL        MBO DEELCERTIFICAAT


Werken en leren bij Pluryn

Pluryn heeft meer dan 400 locaties door heel Nederland en bieden wij verschillende doelgroepen aan. Daarom heb je bij Pluryn veel vrijheid en de mogelijkheid om verschillende doelgroepen te verkennen. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen onze cliënten zich ontwikkelen, maar ook dat jij je kunt ontwikkelen.

 

Ervaringen werken en leren in de zorg

Sven ruilde zijn succesvolle sportschool in voor een baan in de zorg: “Het begeleiden van mensen of geven van training, het menselijke, daar kreeg ik in de sportschool energie van. Ik wist dat daar mijn toekomst lag. Maar hoe? Pluryn gaf me de kans om me om te werken en leren in de zorg. Ik rijd nu iedere dag met een glimlach naar mijn werk”.
 

Wil jij meer weten over werken en leren in de zorg

Wil jij meer weten over onze leer werktrajecten? Bekijk de vacatures en solliciteer direct op een van deze trajecten!

VACATURES

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze adviseur beroepsopleiden

088 - 779 20 00

Bekijk vacatures

Mail