Expertise

Kom werken bij Pluryn Almelo

Wees de onmisbare schakel voor jongeren

Leg de grondslag voor een betere toekomst voor onze jongere generatie. Word pedagogisch medewerker of behandelaar in de jeugdzorg bij Pluryn.

Wil je werken bij een innovatieve organisatie en bouwen aan de toekomst? Op een plek met een goede werksfeer en promotiekansen? Pluryn, locatie Almelo geeft specialistische zorg aan jongeren en hun ouders/ omgeving. Dat kan ambulante hulp thuis zijn, specialistische GGZ-zorg of 24-uurszorg. In alles wat je daar doet, staat het belang van de jongere voorop. Ben je een pedagogisch medewerker in de jeugdzorg? Of ben je bereid die bevoegdheid te halen? Kom je dan verder ontwikkelen bij Pluryn in Almelo.

BEKIJK DE VACATURES    SOLLICITEER DIRECT
240921-Timo-Candice-Mostaard-2503-lucht

Dit ben jij als pedagogisch medewerker

Jij weet wat je kan

Als professional in de Jeugdzorg heb je een goed zelfbeeld. Zelfkennis en een sterk karakter tekenen jou als mens. Jij weet hoe je reageert bij in steeds wisselende situaties. Hoe je emoties reguleert en welke situaties jou uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Ook bij ingewikkelde gedrags- en persoonlijkheidsproblemen, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden weet jij jezelf staande te houden. Wil je meer weten over werken bij locatie Almelo? Heb jij al ervaring in de jeugdzorg, ben jij een startend professional? Of ben je bereid een opleiding hiervoor te volgen? Kom met ons in contact en we kijken samen naar de mogelijkheden.  

BEL ONZE RECRUITER

240921-Candice-Mostaard-Florieke-Wesselink-2452-700-440

Zo ziet je dag eruit

Je begint iedere werkdag met een overdracht. Hierin hoor je van je collega's wat er op de groep is gebeurd. Waar je rekening mee moet houden. Gedurende de dag heb je met collega's contact over het pedagogisch klimaat. Je overlegt bijvoorbeeld met de school, de psychiater, de jongere, ouders of de verwijzer. Of je kijkt of cognitieve gedragstherapie nog steeds de juiste behandelmethode is. In de middag sta je op de groep en draai je het dagprogramma.

BEKIJK DE VACATURE

241013-Lukas-Wolff-Sander-van-Zon-2376

"Fijn om de jongeren perspectief te geven."

De werkdag van pedagogisch medewerker Sander

Hij ziet de uitdaging in de verschillende casussen. Want op ‘zijn groep’ wonen jongeren tussen de 12 en 18 jaar met verschillende problematieken. Zij verblijven er gemiddeld negen maanden, waardoor Sander van Zon als pedagogisch medewerker veel cliënten leert kennen en begeleidt. Dit is de werkdag van Sander, pedagogisch medewerker bij Pluryn.  

VERDER LEZEN

241013-Lukas-Wolff-2295-(1)

Voor wie doe je het als pedagogisch medewerker?

Op de locatie Almelo behandelen we normaal begaafde jongeren in de Open Jeugdzorg. Onze locatie is er voor jeugd met meervoudig complexe, weinig voorkomende ondersteuningsvragen. De jongeren hebben 7x24 uur specialistische ondersteuning nodig. Voor hen creëren we een optimaal orthopedagogisch klimaat met zinnige en efficiënte ondersteuning op de juiste plek. Zodat de jongeren zich zo thuis mogelijk voelen. We hebben aandacht voor de doorgaande lijn en zijn gericht op normalisatie. Almelo heeft gemengde behandelgroepen met jongens en meisjes in de leeftijd tussen 6-18 jaar.

BEL ONZE RECRUITER

240921-Candice-Mostaard-Timo-Nikamp-2486

Veelgestelde vragen over werken bij locatie Almelo

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Almelo. Het adres van recruitment vind je hieronder.

BEKIJK DE VEELGESTELDE VRAGEN

241013-Sander-van-Zon-2355-(1)

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Pluryn locatie Almelo
Vriezenveenseweg 231
7602 PT Almelo

Je kunt ons bellen via  088 779 30 30.

BEL RECRUITMENT

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30