Expertise

Wil jij werken bij Lindenhorst in Zeist Maarsbergen?

Bouw jij mee aan de toekomst van jongeren?

Word pedagogisch medewerker bij Lindenhorst

Wil jij bijdragen aan de toekomst van intensieve jeugdzorg? Dan is dit je kans. Bij Lindenhorst werken we hard aan een alternatief voor JeugdzorgPlus. Er komen kleinschalige woonvoorzieningen waar jongeren terecht kunnen voor intensieve jeugdzorg. Lindenhorst in Zeist/ Maarsbergen is er voor jongeren tot 18 jaar met complexe gedragsproblemen en een rechterlijke machtiging.

Bouw mee aan een betere toekomst voor onze jonge generatie. Word pedagogisch medewerker in de intensieve Jeugdzorg. 
✔ Ontvang direct een vast contract
✔ Volg interne opleidingen om jezelf door te ontwikkelen
✔ Werk met kleinschalige woongroepen

BEKIJK DE VACATURE   SOLLICITEER DIRECT

Je weet als pedagogisch medewerker bij Lindenhorst waar je voor staat

Dit ben jij als pedagogisch medewerker intensieve jeugdzorg

Jij weet wie je bent en waar je voor staat. Dankzij jouw levens- en werkervaring heb je vertrouwen in jezelf. Je hebt geen twijfel over je eigen kunnen en handelen. Een behandelplan is de houvast en leidt naar een duidelijk doel. Je bent ervan overtuigd dat het traject de jongere weer op de rit krijgt. Jouw doorzettingsvermogen werkt aanstekelijk. 

Voor een escalatie sta je nooit alleen. En andere problemen pluis je niet in je eentje uit. Je bent namelijk onderdeel van een team. Samen zorgen jullie dat het dagelijks leven van de jongeren zo fijn mogelijk is. Ben je die pedagogisch medewerker? Bekijk dan snel de vacature.

Tekening van nieuwbouw in Valkenheide

Lindenhorst Zeist verhuist naar Maarsbergen

Aan de slag in een inspirerende omgeving?

Lindenhorst Zeist verhuist in mei 2023 naar een nieuwbouw op terrein Valkenheide in Maarsbergen. Hier komen acht kleinschalige, zeer specialistische behandelgroepen. Iedere jongere krijgt een eigen studio, bestaande uit kamer met eigen douche en toilet. De studio's zijn ruim. Jongeren kunnen zich zo goed terugtrekken. Er is meer ruimte voor privacy. Ook in het contact met ouders. De nieuwbouw biedt daarnaast veel perspectieven voor medewerkers. Wil jij straks komen werken in zo'n inspirerende omgeving? Kijk hier voor meer informatie over de nieuwbouw

Jongeren komen bij Lindenhorst via een rechterlijke machtiging

Voor wie doe je het?

Lindenhorst in Zeist is een instelling voor intensieve jeugdzorg. Lindenhorst is er voor jongeren met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen in de leeftijd 12-18 jaar. Zij komen hier via een rechtelijke machtiging. Zonder behandeling vormen de jongeren een risico voor zichzelf of hun omgeving. Wonen op een behandelgroep biedt hen een besloten omgeving met structuur en regels. Dit brengt hen de rust en veiligheid om aan hun problemen te werken. Ze krijgen intensieve behandeling en ondersteuning en gaan naar school op het terrein.

BEKIJK DE VACATURE

241130SheylavandeHoningSamuelAppiah3142700x400px2x

Dit is jouw werkdag in de intensieve jeugdzorg

Als pedagogisch hulpverlener werk je samen met je collega's in een multidisciplinair team. Je gaat aan het werk in een gesloten setting. Met kleinschalige woongroepen. Daar ben je verantwoordelijk voor de opvoeding, begeleiding en behandeling van de jongeren uit je groep. Je helpt mee om te zorgen voor een optimaal woon- en leefklimaat. En je levert een bijdrage aan de verblijf- en behandelprogramma’s. 

Daarnaast begeleid en observeer je de jongeren. Je rapporteert hierover aan je leidinggevende en aan de gedragswetenschapper. Je hebt een coördinerende rol voor alle betrokken partijen. Bijvoorbeeld het netwerk van de jongere. Wil je meer weten over jouw werkdag? Lees dan het verhaal van Tanja.

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

Tanja maakt het verschil voor jongeren bij Maarsbergen

“Deze vergeten groep jongeren verdient tijd en aandacht”

Tanja voelt zich thuis bij Lindenhorst

Tanja zag haar werkplek door de jaren heen veel veranderen. Ze was erbij toen Lindenhorst in Zeist van de overheid overging naar het publieke domein. Zag dat andere organisaties haar locatie een aantal keer overnamen. Medio juli verhuist Lindenhorst naar een volledig nieuw complex in Maarsbergen. Tanja: “Ik kijk enorm uit naar die verhuizing. Iedere jongere krijgt een eigen studio. Er is meer ruimte voor privacy. Daarnaast stelt de nieuwbouw ons in staat om de zorg voor deze jongeren anders in te richten. Daar hebben we nu de voorzieningen niet voor. Het wordt allemaal kleinschaliger en persoonsgerichter, met meer tijd en aandacht voor de jongere. Precies wat deze vergeten groep verdient.”

LEES TANJA'S VERHAAL VERDER...

Sprong

Veelgestelde vragen over Lindenhorst

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Krijg ik direct een vast contract? Kan ik opleidingen volgen om mezelf door te ontwikkelen? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Lindenhorst. Het adres van recruitment vind je hieronder.
Lees de veelgestelde vragen over werken bij Lindenhorst.

Behandelgroep bij Pluryn locatie Lindenhorst in Zeist

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Pluryn locatie Lindenhorst in Zeist
Verlengde Slotlaan 69-71
3707 CC Zeist

Adres vanaf mei 2023:
Valkenheide 26
3953 MD Maarsbergen

MEER WETEN? BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk de vacature

Solliciteer direct

Bel 088-779 30 30