Expertise

Veelgestelde vragen over Lindenhorst in Zeist

Welke doelgroepen en activiteiten heeft Lindenhorst?

Bij Lindenhorst Zeist verblijven jongeren tot 18 jaar met complexe gedragsproblemen en een rechterlijke machtiging (intensieve jeugdzorg). Bij Lindenhorst werken jongeren aan hun problemen. Het is een besloten omgeving met structuur en regels. Jongeren wonen er in een behandelgroep. En gaan naar school op het terrein. Ook krijgen ze intensieve behandeling en ondersteuning. Ze werken aan hun toekomst met een dagprogramma waar alles in zit: school, behandeling, sport en vrije tijd.

Welke taken zitten er in de functie?

Je begeleidt de jongere in zijn dagelijkse structuur, bij leven, bij wonen en vrije tijd. Je probeert een veilig klimaat neer te zetten, zodat de jongeren optimaal tot hun recht komen en eigen stappen zetten richting zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Je bent, of raakt geschoold in traumasensitief en de-escalerend werken. 

Werk ik in onregelmatige diensten?

De zorg is 24/7. Je bent inzetbaar op alle diensten: vroeg, laat en slaapdiensten. 
   

Als ik ga starten, plaatst Pluryn mij dan op een willekeurige groep?

Nee, we kijken samen met jou waar we jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten en wat het beste bij jou past. 

Ik wil van carrière switchen. Mag ik toch reageren?

Opleidingsplaatsen zijn niet altijd beschikbaar, toch komen we graag met je in contact! We kijken graag naar wat er mogelijk is.

Ik heb geen ervaring in de (jeugd)zorg. Mag ik toch reageren?

Ja. Wij kijken vooral naar je talent en je klik met onze doelgroep. Het is wel noodzakelijk dat je een afgeronde sociale, maatschappelijke of verzorgende opleiding op mbo 4 of hbo-niveau hebt, of bereid bent deze te halen. 

Heb ik een verpleegkundige achtergrond nodig?

Nee, dat is niet nodig.

Wat vind je allemaal bij Lindenhorst? 

Lindenhorst Zeist heeft 5 behandelgroepen. Jongeren volgen er onderwijs bij VSO De Sprong, een school op het terrein. Ze kunnen zich ontspannen bij de Jongerensoos. Er is ook een pannakooi en een zaal met fitnesstoestellen.

Welke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er?

Naast ons standaard en verplichte scholingsaanbod vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en dat je daar ook voor open staat. Daarom bespreken we ieder jaar met jou hoe je ontwikkeling er uit gaat zien en of je hier opleidingen bij nodig hebt. 

Nog meer vragen?

Heb je vragen die je hierboven niet beantwoord ziet? Neem dan contact op met onze recruiters, tel. 088 779 30 30

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30