Expertise

Kom werken bij Pluryn locatie Valkenheide

Leg jij grondslag voor een betere toekomst van onze jongere generatie? Kom dan werken als pedagogisch medewerker/ hulpverlener of pedagogisch psychiatrisch medewerker/ hulpverlener bij Pluryn. Op locatie Valkenheide in Maarsbergen. Je werkt daar met jongeren met een normale begaafdheid en complexe problemen. Of op GGZ-groepen voor jongeren met psychiatrische problemen. 

Spreekt het jou aan om te bouwen aan een betere toekomst voor jongeren? Bekijk dan snel onze vacature.

NAAR DE VACATURES

Zijn jouw grenzen als pedagogisch medewerker ijzersterk?

Dit ben jij als pedagogisch medewerker / hulpverlener

Jij hebt oog voor het grotere plaatje. Zelfkennis en een sterk karakter kenmerken jou als mens. Jij weet van jezelf hoe je reageert bij confrontaties, hoe je emoties reguleert en welke situaties je uitdagen. Ook weet je hoe je afstand bewaart in een professionele omgeving. Jouw grenzen zijn ijzersterk: jij laat niet met je sollen. Onder allerlei omstandigheden hou jij jezelf staande. Bij bijzonder complexe problemen rond gedrag en persoonlijkheid, wisselende groepsdynamiek en wisselende werktijden. Op Valkenheide kun je aan de slag als pedagogisch medewerker/ hulpverlener in de Jeugdzorg. En als pedagogisch psychiatrisch medewerker/ hulpverlener in de GGZ-zorg.

SOLLICITEER DIRECT

Welke doelgroep op locatie Maarsbergen past bij jou?

Welke doelgroep past bij jou?

In Maarsbergen verblijven jongeren met een normale begaafdheid en complexe problemen en/ of psychiatrische problemen. Het zijn jongeren van 6 - 23 jaar. De meeste jongeren komen via open jeugdzorg en GGZ.

Op het terrein staan aparte behandelgroepen voor jeugdzorg en GGZ-zorg. Daarnaast heeft de locatie een kleinschalige behandelgroep voor jongeren met een autisme spectrum stoornis. Op Valkenheide vind je ook een IKB-groep voor meisjes met een intensieve begeleidingsvraag. IKB staat voor Intensieve Kleinschalige Behandeling.

NAAR DE VACATURES

Je start maandag met een gesprek over de behandeling  van een jongere

Dit is je werkdag als pedagogisch medewerker

Maandag start je met een gesprek met de behandelcoördinator. Samen monitoren jullie het behandeltraject van een van de jongeren. Is cognitieve gedragstherapie nog wel de juiste behandeling? Jullie evalueren ook hoe het gaat op school: moet daar extra begeleiding voor komen? Vervolgens heb je een gesprek met de cliënt en zijn ouders, over de bevindingen. Je zet acties uit bij zijn school en koppelt dit weer terug aan iedereen die bij de casus betrokken is. In de middag sta je op de groep en zorg je ervoor dat het dagprogramma draait.

MEER WETEN? BEL RECRUITMENT

241215-Amin-Karkie-Maartje-van-Gorp-3974

Veel gestelde vragen

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Is Valkenheide met het openbaar vervoer bereikbaar? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij locatie Maarsbergen. Het adres van recruitment vind je hieronder.

NAAR VEEL GESTELDE VRAGEN

GGZ-groep Kraan op het terrein Valkenheide in Maarsbergen

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Pluryn locatie Valkenheide in Maarsbergen
Valkenheide 26
3953 MD Maarsbergen
tel. 088 - 779 31 25

MEER WETEN? BEL RECRUITMENT

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30