Expertise

Meebouwen aan een betere toekomst voor jongeren?

Kom werken als (persoonlijk) begeleider bij Werkenrode Jeugd

Wil jij graag werken met jongeren met complexe problemen en een licht tot matig verstandelijke beperking? Dan is dit de baan voor jou. Een boeiende functie in een leerzame, dynamische werkomgeving. Bij ons kun jij je altijd verder ontplooien!

“Ik werd echt gezien in mijn ontwikkeling en groeide door van stagiair naar persoonlijk begeleider en naar coördinator”
– Tal, persoonlijk begeleider

BEKIJK DE VACATURES

WRK-Tal-Vijfhuizen-3547

Dit ben jij als begeleider

Je hebt als (persoonlijk) begeleider genoeg zelfvertrouwen voor deze baan. Want onze doelgroep vraag wel iets van je. Je staat ook sterk in je schoenen. De jongeren op Werkenrode kunnen zich namelijk verbaal zeer sterk uiten. Ben jij nieuwsgierig? Durf je te leren en jezelf te verbeteren? Geef je soms gewoon toe dat je ook niet alles weet? Dan ben jij de (persoonlijk) begeleider die Werkenrode Jeugd zoekt.

BEKIJK DE VACATURES

WRK-Katinka-C-Eva-R-Lenie-H-Sanne-vS-Vera-L4672

Zo ziet jouw dag eruit

Als (persoonlijk) begeleider help je de jongeren de dag door. Dat begint al met opstaan. En de taken die daarbij horen, zoals aankleden en tandenpoetsen. En als er even niets te doen is, houd jij de jongeren bezig. Daarna praat je met de behandelcoördinator. Samen monitoren jullie het behandeltraject van een van de jongeren. Is cognitieve gedragstherapie nog wel de juiste behandeling? Jullie evalueren ook hoe het gaat op school: moet daar extra begeleiding voor komen? Je zet acties uit en koppelt dit weer terug aan alle betrokkenen. 's Middags sta je op de groep. Daar zorg je ervoor dat het dagprogramma draait.

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

WRK-Zelisan-Polat-4703

Voor wie doe je het als (persoonlijk) begeleider?

Bij Werkenrode Jeugd verblijven jongeren en jongvolwassenen met licht tot matig verstandelijke beperking en complexe problemen. Bijvoorbeeld autisme, pdd-nos, adhd en gedragsproblemen. Op het terrein staat een speciale voorziening voor jongeren en jongvolwassenen met een matig verstandelijke beperking en sterke gedragsproblemen (SGMVB). 

MEER OVER WERKENRODE JEUGD

Gedragswetenschapper Marc overlegt met een collega

Iedere behandeling is maatwerk

De werkdag van gedragswetenschapper Marc

Hij werkt als gedragswetenschapper met jongeren, adolescenten en volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Marc van Ekeren haalt voldoening uit het oplossen van moeilijkheden bij cliënten. Hij wil licht aan het einde van de tunnel laten zien: een veilige plek, meer rust of vertrouwen in zichzelf of anderen. Dit is de werkdag van Pluryn-gedragswetenschapper Marc. 
Hij start zijn dag met een diagnostiekafspraak. Hij praat, vraagt, luistert. Alles om erachter te komen wat er precies speelt bij de cliënt. Hij zoekt naar de onderliggende vraag en behoefte en stelt een diagnose. Het behandelplan volgt en de behandeling kan beginnen. 

VERDER LEZEN     VACATURES BEHANDELAAR

WRK-Tal-Vijfhuizen-3584

Veelgestelde vragen over werken bij Werkenrode Jeugd

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er bij Werkenrode Jeugd? Werk ik in onregelmatige diensten? Welke opleiding heb ik nodig voor deze baan? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Zij kunnen met jou kijken welke vacature het beste bij jou past. Misschien kun je een keer meelopen bij Werkenrode Jeugd. Het telefoonnummer van recruitment vind je onderaan deze pagina.

NAAR VEELGESTELDE VRAGEN

WRKJ-hoofdkantoor-Werkenrode-Jeugd-3473

Meer weten over werken bij Werkenrode Jeugd?

Neem contact op met Werkenrode Jeugd

Orthopedagogisch behandelcentrum
Werkenrode Jeugd
Nijmeegsebaan 9 
6561 KE Groesbeek
Telefoon 088 - 779 42 38

BEL ONZE RECRUITER

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30