Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
28 mei
pluryn
 
 
De Bolster kijkt vooruit

De Bolster is een school in Voorst.
De school was dicht vanwege de corona-maatregelen.
De klas-lokalen waren leeg.
Leerlingen kregen online les.
De Bolster gaat volgende week weer open.
Hoe de school zich daarop voorbereidt?
Je ziet ’t in deze nieuws-flits

Bolster


 

De Bolster is er klaar voor

 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
Pluryn-logo Pluryn maakt toekomst-plan

Pluryn maakte een plan voor de toekomst.
Het plan heet Focus binnen Focus
Er staan 9 belangrijke punten in het plan.
Pluryn werkt hard aan die punten.
De zorg voor cliƫnten gaat gewoon door.
Iedereen heeft vertrouwen dat het lukt.
Dan heeft Pluryn een gezonde toekomst.
 
Mondkapjes Verplicht een mond-kapje in het OV

Ga je met openbaar vervoer (OV) naar dag-besteding?
Let dan goed op.
Er verandert iets vanaf maandag 1 juni.
Een mond-kapje dragen in het OV wordt verplicht.
Heb je nog geen mond-kapjes?
Vertel ’t je begeleider.
Je begeleider kan mond-kapjes bij Pluryn bestellen.
Pluryn maakt zelf mond-kapjes.
 
Tips-ter-afleiding Leuke tips, uitdagingen en raadsels

Je bent nu misschien vaker thuis door het corona-virus.
Gelukkig is er deze website.
Je vindt er goede informatie en leuke tips.
Let vooral ook weer op deze rubriek:
Met de uitdaging, de tips en het raadsel van de week!
Je vindt er ook de oplossing van de raadsels van vorige week.
Succes en veel plezier!
 
Omloop-Pluryn Omloop van Pluryn gaat niet door

Ken je de Omloop van Pluryn?
Dat is een fiets-tocht in september.
Medewerkers en cliënten bij Pluryn fietsen samen.
Er is dit jaar helaas geen Omloop.
De organisatie van de tocht is moeilijk vanwege corona.
Er is ook goed nieuws.
De Omloop wordt volgend jaar extra mooi!
 
Vis met veel groenten

Zo maak je 't klaar (voor 2 personen):

  1. Snijd de ui en groenten in blokjes. Doe daarna een scheutje olie in hapjes-pan. Bak de ui en groenten ongeveer 10 minuten op matig vuur.
  2. Voeg een geperst teentje knoflook toe. Bak een halve minuut mee. Blus de groenten af met een beetje witte wijn.
  3. Doe dan de tomaten-frito en kruiden (peterselie, snufje zout en peper) erbij. Laat een paar minuutjes heel zachtjes pruttelen.
  4. Snijd de vis in blokjes en breng op smaak met een snufje peper en zout. Doe de vis in de pan, leg t deksel op de pan en laat zachtjes mee pruttelen totdat de vis gaar is.

Eet smakelijk!

Visgerecht
Wat heb je nodig?
  • 2 stuks kabeljauw
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • scheutje witte wijn
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 350 gram tomaten-frito
  • zout en peper
  • peterselie
 
Vacatures voor cliënten
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn