Je leven op orde met FACT

 

Dylan gaat na een ruzie niet meer naar zijn werk. Hij woont zelfstandig, maar is eigenlijk zelden thuis te vinden. Hij hangt wat rond in de stad en blowt met vrienden. Mede door zijn licht verstandelijke beperking lukt het hem niet om zijn leven weer op de rails krijgen. Terwijl hij dat wel wil! Woon jij op jezelf en groeien de problemen je boven het hoofd? Dan is FACT misschien iets voor jou.

FACT LVB 18+ is voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar in de regio Rijk van Nijmegen. Mensen met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen. Vaak is er sprake van verslaving, agressie of criminaliteit. De weg naar de hulpverlening weten ze niet te vinden of vol te houden. Daardoor komen ze regelmatig in de problemen.

Op eigen kracht

Herkenbaar? Het FACT-team helpt om je leven weer op orde te krijgen. Samen gaan we aan de slag om je problemen te verminderen en je ontwikkeling weer op gang te brengen. We gaan daarbij uit van jouw eigen kracht en de mensen uit je omgeving, zoals familie en vrienden. Begeleiding en behandeling krijg je in je eigen leefomgeving. De specialisten in het FACT-team werken samen en ondersteunen je bij wonen, werk, school, geldzaken en psychiatrische problemen.

Zo intensief als nodig

Heb je het even wat moeilijker, dan krijg je meer ondersteuning. Gaat het goed, dan heb je minder hulp nodig. Begeleiding en behandeling duren minimaal zes maanden.

Meer weten?
Verstuur een mail / download de folder


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen