Leren als opstap naar werk

Je wilt graag een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Of misschien ga je liever eerst voor een opleiding waarin je een vak leert. Om zo je kans op een betaalde baan te vergroten. Waar je ook voor kiest, welk pad je ook bewandelt: er zijn verschillende manieren om al lerend aan je toekomst te werken. Zo kun je een beroepsopleiding volgen bij REA College. Ook de cursussen van JijLeert kunnen je helpen als voorbereiding op een baan of opleiding. Bij een erkend Leerwerkbedrijf volg je een opleiding terwijl je werkt.
20150219-011-Nezzo

Leerwerkbedrijven

Het vak leren in de praktijk. Dat doe je bij leer- werkbedrijven. En als je kunt kiezen tussen een leerbedrijf en een erkend leerbedrijf, welke kies je dan? Juist, het erkende leerbedrijf. Want daar weet je zeker dat je de goede dingen leert en dat alles goed geregeld is. Pluryn werkt samen met verschillende erkende leerbedrijven zoals Ambachtsweg, Nezzo, het Multimediateam en BikeWerk.

Je kunt er opleidingen tot assistent medewerker in een bepaald vakgebied volgen. Daarmee behaal je een diploma op mbo niveau 1. Je kunt je er ook voorbereiden op een (betaalde) baan bij een ander bedrijf.

Leren in je eigen tempo met JijLeert

Bij Jij Leert van Pluryn leer je gewoon thuis in je eigen tempo. Je werkt dan aan vaardigheden, zoals met omgaan met spanning, jezelf presenteren, internet gebruiken of solliciteren. Je leert vanuit een werkboek. Je gaat zelf aan de slag of samen met je begeleider. Voor ieder onderwerp is er een werkboek. Krijg je ondersteuning van Pluryn? Dan zijn de werkboeken gratis.

Meer weten?
Verstuur een mail / download de lijst met werkboeken 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen