Leren als opstap naar werk

Je wilt graag een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen. Of misschien ga je liever eerst voor een opleiding waarin je een vak leert om je kans op een betaalde baan te vergroten. Waar je ook voor kiest, welk pad je ook bewandelt: er zijn verschillende manieren om al lerend aan je toekomst te werken. Zo kun je een beroepsopleiding volgen bij REA College. Ook de cursussen van JijLeert kunnen je helpen als voorbereiding op een baan of opleiding. Bij een erkend Leerwerkbedrijf volg je een opleiding terwijl je werkt.
REACollege

Volg een beroepsopleiding bij REA College

Wil je meer kans maken op een betaalde baan? En kun je niet terecht in het ‘gewone’ beroepsonderwijs? Volg dan een beroepsopleiding bij REA College. De opleidingen van REA College zijn gericht op de praktijk én op jou. Arbeidscoaches helpen jou na je opleiding met het zoeken van een baan. Er zijn vestigingen in Nijmegen, Groesbeek, Arnhem, Heerlen, Groningen en Leeuwarden. REA College biedt jouw talent een toekomst.

Meer weten?
Verstuur een mail / download de folder / bezoek de website

Volg een cursus of training bij JijLeert

Als (jong)volwassene kun je allerlei cursussen en trainingen volgen. Je werkt dan aan vaardigheden, zoals met geld omgaan, koken, internet gebruiken en contact krijgen met andere mensen. Hierdoor leer je beter op eigen benen te staan en zelf beslissingen te nemen. Ook als je je wilt voorbereiden op een baan of beroepsopleiding, komen de cursussen van JijLeert goed van pas. 

Meer weten?
Verstuur een mail / download de cursusgids 
20150219-011-Nezzo

Leerwerkbedrijven

Het vak leren in de praktijk. Dat doe je bij leer- werkbedrijven. En als je kunt kiezen tussen een leerbedrijf en een erkend leerbedrijf, welke kies je dan? Juist, het erkende leerbedrijf. Want daar weet je zeker dat je de goede dingen leert en dat alles goed geregeld is. Pluryn werkt samen met verschillende erkende leerbedrijven zoals Ambachtsweg, Nezzo, het Multimediateam en BikeWerk.

Je kunt er opleidingen tot assistent medewerker in een bepaald vakgebied volgen. Daarmee behaal je een diploma op mbo niveau 1. Je kunt je er ook voorbereiden op een (betaalde) baan bij een ander bedrijf.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen