Nijmegen kleurt Pluryn-paars tijdens de 4Daagseweek

Vierdaagse-Pluryn

11 jul 2023

Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli staan Nijmegen en omgeving helemaal in het teken van de 4Daagse. Pluryn is erbij! Niet alleen op het parcours maar ook daarnaast en tijdens de omlijstende Vierdaagsefeesten in de stad. 

Ongeveer een miljoen bezoekers ontvangt Nijmegen tijdens de 4Daagse en Vierdaagsefeesten. Dit is hét moment voor Pluryn om zich te laten zien. Om aan positieve zichtbaarheid te werken en ook om te laten zien hoe leuk werken is in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. 

Dat doet Pluryn met de leus 'Wij zien allemaal winnaars’. Daarmee doelen we niet alleen op de wandelaars: ‘Winnen is doorzetten en aanpakken. En dat kunnen onze medewerkers en cliënten als geen ander. Wil je mee helpen winnen? Kom dan werken bij Pluryn.’ Het adres www.pluryn.nl/winnaars leidt bezoekers naar de webpagina Werken bij Pluryn. Daarop is meer te lezen over de campagne en uiteraard over vacatures bij Pluryn. 

Overal zichtbaar 
De leus ‘Wij zien allemaal winnaars’ zien bezoekers straks terug op grote doeken in de stad, langs het parcours en op grote schermen in het start- en finishgebied van de 4Daagse. Maar ook op de t-shirts van een 25-tal deelnemers. Zij reageerden op een oproep onder medewerkers. De Pluryn-wandelaars krijgen een goedgevulde cadeautas met onder andere twee t-shirts: een paarse en een roze, speciaal voor Roze Woensdag. 

Het 4Daagseparcours voert langs een aantal locaties van Pluryn. Op die plekken zal Pluryn duidelijk zichtbaar zijn, met beachflags, t-shirts en petjes. Dat is onder andere bij het hoofdgebouw van Visschersgouw aan de Molenweg in Groesbeek het geval en ook in de omgeving van de drie torens van Ouderenzorg in Nijmegen. Daar zitten cliënten en medewerkers vrijdagmorgen al om 6.00 uur (!) langs de kant om de lopers aan te moedigen.  

Uniek wandelen 
Speciale aandacht is er voor het evenement ‘Uniek Wandelen’ op donderdagmiddag 20 juli. Dit is een wandeling voor mensen met een beperking, waarbij ontmoeten centraal staat. De route is ongeveer 9 kilometer lang en start bij het NS-station. Na de finish op de Van Schaeck Mathonsingel (tijdens de Vierdaagseweek omgedoopt tot ‘Ramblas’) ontvangen alle deelnemers van Pluryn een medaille. Ook kunnen ze een foto maken voor de fotowand van Pluryn.  

Fotowand en kraskaartenactie  
Op zowel dinsdag 18 als woensdag 19 juli heeft Pluryn een plekje gekregen op de drukbezochte Vierdaagsefeesten in het centrum van de stad. Ook hier kunnen mensen een foto laten maken bij de fotowand met de tekst 'Wij zien allemaal winnaars’. Zij krijgen daarbij een kraskaart uitgereikt. Die biedt kans op een leuke prijs bij een van de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn.  

Maatschappelijke ondernemingen  
Over maatschappelijke ondernemingen gesproken: Nezzo is al jaren present in de start- en finishomgeving van de 4Daagse. Op zondag en maandag met een printservice voor wandelaars en op donderdag en vrijdag met een stempelpost, voor mensen die hun wandelboekje willen laten afstempelen. BliXem bevindt zich in de directe omgeving van het hart van de 4Daagse en breidt voor deze gelegenheid het drukke terras uit. Buurtmarkt Breedeweg bouwt een gezellig feestje als op donderdag de wandelaars voor de deur langskomen.  

Volg Pluryn op social media 
Wil jij Pluryn en de Plurynwandelaars volgen tijdens de 4Daagse? Houd dan de social media van Pluryn in de gaten tijdens het evenement!  

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen