• Home
  • Jeugd
  • Behandeling
  • Follow-up onderzoek
Testimonial-Paris-web

Follow-up onderzoek: hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het na je vertrek bij Pluryn? Onze onderzoekers zouden dat graag weten. Daarom willen we je een half jaar na je verblijf wat telefonische vragen stellen. Die vragen gaan bijvoorbeeld over wonen, werk en vrije tijd. Wij noemen dat een Follow-up onderzoek. Het doel van dit onderzoek is de hulp van Pluryn te verbeteren.

Voor wie is het onderzoek?

Pluryn zoekt voor het Follow-up onderzoek jongeren tot en met 23 jaar. Jongeren die minimaal 3 maanden zorg kregen van Pluryn. Een grote groep jongeren vertelt ons hoe ze vinden dat het gaat. Pluryn ziet wat goed gaat. Maar ook wat beter kan. Met de info uit het onderzoek kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren.

Jouw toestemming is nodig

We hebben toestemming nodig om jouw gegevens te gebruiken. Daarom vragen wij jou een toestemmingsformulier te ondertekenen. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan vragen wij dit ook aan jouw ouders/verzorgers.

Download het toestemmingsformulier

Hoe gaat het onderzoek?

De onderzoeker verwerkt alle gegevens na het telefoongesprek. Dit doen wij anoniem in een computerbestand. Dit betekent dat we jouw naam nergens noemen. Niemand kan zien dat het om jou gaat.

 

Je voert het telefoongesprek met een vaste medewerker van Research & Development bij Pluryn.

 

Meer weten?

Stuur een mail / download leaflet

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen