Expertise

Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

Paardrijden bij Pluryn heeft positief effect op Fokke’s leven

Iedereen heeft ontspanning nodig in zijn vrije tijd, zoals een creatieve hobby, muziek of sport. Woon je op één van de terreinlocaties? Dan kun je alle kanten op, want er zijn hobby- en creativiteitscentra, cultuur- en sportvoorzieningen.

Mogelijkheden bij Pluryn in Groesbeek

Ben je graag creatief bezig? Dan is Het Trefpunt bij voetbalclub De Treffers een ideale plek. Je kunt er schilderen en tekenen, werken met keramiek en textiel, mozaïeken en computeren. Het is er gezellig en je komt er veel andere mensen tegen die vaak dezelfde interesses hebben als jij.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Pluryn in Groesbeek


Mogelijkheden bij Kemnade

De invulling van vrije tijd is een belangrijk onderdeel als je op Kemnade woont. De sportzaal in het eigen activiteitencentrum is heel populair. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld onder begeleiding fitnessen. Hou je van voetbal, basketbal of een andere teamsport? Dan is er elke avond iets voor je toe doen. Ook buiten sporten is heel gemakkelijk. Binnen een paar stappen sta je op het sportveld. Ben je meer van de muziek? Dan ben je welkom in de muziekruimte op het terrein. Om met anderen muziek te maken. Of om je eigen rap op te nemen. Hou je meer van toneelspelen? Dan hoef je je maar aan te melden. Verder zijn er op het terrein verschillende clubjes, op allerlei gebieden. Je begeleider kijkt graag met je mee wat bij je past.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Kemnade


Mogelijkheden bij De Winckelsteegh

Het activiteitenaanbod op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen is groot. Je kunt er voetballen, zwemmen in het eigen zwembad, zingen, paardrijden in het manege of swingen in de disco. Het groene terrein is ook een heerlijke wandelplek, zeker in combinatie met koffie of een lekkere lunch na afloop bij het ‘eigen’ lunchcafé Meneer Vos. Bij dagbesteding De Bomen is van alles te doen: producten naar andere plekken brengen, tuinieren, post rondbrengen, glas ophalen en nog veel meer. Je kunt binnen en buiten werken.
Natuurlijk kun je ook van het terrein af om je te vermaken. Al is het alleen al om andere mensen te ontmoeten. Voor activiteiten buiten de deur roepen we de hulp in van ouders, familie en vrijwilligers.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van De Winckelsteegh


Mogelijkheden bij Het Hietveld

Natuurlijk is er ook tijd voor sport en ontspanning bij Het Hietveld. Je kan tijd besteden aan je eigen hobby of zelf op pad gaan. Of je kiest voor een sportieve activiteit bij Het Hietveld. In de vakanties en tijdens de feestdagen organiseren we nog andere sportieve en gezellige activiteiten. Hier kun je aan meedoen als je dat leuk vindt.

Team Vrije Tijd & Recreatie Het Hietveld zet steeds nieuwe activiteiten op touw. Je kunt sporten in de sportzaal op het terrein in Beekbergen. En er zijn activiteiten op het speciale Cruyff Court. Daarnaast is er een recreatiezaal waar een voetbaltafel staat. Ook kun je er darten en poolen. Natuurlijk doen de woongroepen zelf ook fanatiek aan sjoelen, schaken of monopoly.   

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Het Hietveld

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen