Bestelformulier Feedbackspel

Via onderstaand formulier bestel je het Feedbackspel van Pluryn. 
Het spel kost € 40,- (incl. btw en verzendkosten) en hiervoor ontvang je een factuur. 
Door het volledig invullen en verzenden van het formulier bevestig je de aankoop. Wij sturen het Feedbackspel daarna zo spoedig mogelijk naar het aangegeven afleveradres. 

Feedbackspel 
Met het Feedbackspel van Pluryn kun je elkaar op een laagdrempelige en speelse manier feedback geven. Dat maakt het geven van een mening over iemands houding, gedrag en professionaliteit soms net wat makkelijker. 

Kwaliteiten bespreken 
Het Feedbackspel bestaat uit 13 kaartjes waarop een kwaliteit staat. Met een meetlat en stokjes bespreek je samen welke kwaliteiten je bij elkaar ziet of juist minder ziet. De volgende kwaliteiten kunnen worden besproken: 

Gelijkwaardig - Eerlijk en betrouwbaar – Betrokken – Deskundig – Empathie – Aandacht – Humor – Bezieling – Respect – Ondernemend – Verbindend – Zelfreflectie - Stressbestendig 

Spelvormen 
Het spel is bedacht en ontwikkeld door, voor en met cliënten van Pluryn, maar kan door iedereen en op verschillende manieren gespeeld worden. Bijvoorbeeld met z’n tweeën of juist met meerdere personen. Hiervoor zijn vier verschillende spelregelkaarten toegevoegd en twee speelkaarten met een korte uitleg over feedback geven en krijgen. Ook bevat het spel een invulformulier die de feedbackvrager vooraf kan invullen. 

Het Feedbackspel kwam mede tot stand dankzij een bijdrage uit het Innovatiefonds LVB van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). 

(*Alle velden zijn verplicht)Verstuur