Wil jij werken bij Bouw jij mee aan de toekomst van jongeren in de intensieve jeugdzorg? Word pedagogisch medewerker bij Pluryn, locatie Het Klaverhof in Maarsbergen

Bouw jij mee aan de toekomst van jongeren?

Word pedagogisch medewerker bij Het Klaverhof

Wil jij bijdragen aan de toekomst van intensieve jeugdzorg? Dan is dit je kans.

SOLLICITEER DIRECT

Bij Het Klaverhof werken we hard aan een alternatief voor JeugdzorgPlus. Je vindt er kleinschalige woonvoorzieningen waar jongeren terecht kunnen voor intensieve jeugdzorg. Het Klaverhof in Maarsbergen is er voor jongeren tot 18 jaar met complexe gedragsproblemen en een rechterlijke machtiging.

Bouw mee aan een betere toekomst voor onze jonge generatie. Word pedagogisch medewerker in de intensieve Jeugdzorg. 
✔ Ontvang direct een vast contract
✔ Volg interne opleidingen om jezelf door te ontwikkelen
✔ Werk met kleinschalige woongroepen

BEKIJK DE VACATURES

Je weet als pedagogisch medewerker bij Lindenhorst waar je voor staat

Dit ben jij als pedagogisch medewerker intensieve jeugdzorg

Jij weet wie je bent en waar je voor staat. Dankzij jouw levens- en werkervaring heb je vertrouwen in jezelf. Je hebt geen twijfel over je eigen kunnen en handelen. Een behandelplan is de houvast en leidt naar een duidelijk doel. Je bent ervan overtuigd dat het traject de jongere weer op de rit krijgt. Jouw doorzettingsvermogen werkt aanstekelijk. 

Voor een escalatie sta je nooit alleen. En andere problemen pluis je niet in je eentje uit. Je bent namelijk onderdeel van een team. Samen zorgen jullie dat het dagelijks leven van de jongeren zo fijn mogelijk is. Ben je die pedagogisch medewerker?

BEKIJK DAN SNEL DE VACATURES

Werken bij een nieuwe locatie in Maarsbergen

Starten op een nieuwe locatie

Aan de slag in een inspirerende omgeving?

Het Klaverhof is een nieuwe voorziening en staat op het terrein van Valkenheide in Maarsbergen. Je werkt er in kleinschalige, zeer specialistische behandelgroepen. Iedere jongere heeft een eigen studio, bestaande uit kamer met eigen douche en toilet. De studio's zijn ruim. Jongeren kunnen zich zo goed terugtrekken. Er is meer ruimte voor privacy. Ook in het contact met ouders. Het Klaverhof biedt daarnaast veel perspectieven voor medewerkers. Wil jij werken in zo'n inspirerende omgeving?

REAGEER OP DE VACATURES

Jongeren komen bij Het Klaverhof via een rechterlijke machtiging

Voor wie doe je het?

Het Klaverhof in Maarsbergen is een instelling voor intensieve jeugdzorg. Het Klaverhof is er voor jongeren met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen in de leeftijd 12-18 jaar. Zij komen hier via een rechterlijke machtiging. Zonder behandeling vormen de jongeren een risico voor zichzelf of hun omgeving. Wonen op een behandelgroep biedt hen een besloten omgeving met structuur en regels. Dit brengt hen de rust en veiligheid om aan hun problemen te werken. Ze krijgen intensieve behandeling en ondersteuning en gaan naar school op het terrein.

BEKIJK DE VACATURES

Samuel-Appiah-3177-700-440

Dit is jouw werkdag in de intensieve jeugdzorg

Als pedagogisch hulpverlener werk je samen met je collega's in een multidisciplinair team. Je gaat aan het werk in een gesloten setting. Met kleinschalige woongroepen. Daar ben je verantwoordelijk voor de opvoeding, begeleiding en behandeling van de jongeren uit je groep. Je helpt mee om te zorgen voor een optimaal woon- en leefklimaat. En je levert een bijdrage aan de verblijf- en behandelprogramma’s. 

Daarnaast begeleid en observeer je de jongeren. Je rapporteert hierover aan je leidinggevende en aan de gedragswetenschapper. Je hebt een coördinerende rol voor alle betrokken partijen. Bijvoorbeeld het netwerk van de jongere. Wil je meer weten over jouw werkdag? Lees dan het verhaal van Tanja.

INTERESSE? BEL ONZE RECRUITER

Tanja maakt het verschil voor jongeren bij Maarsbergen

“Deze vergeten groep jongeren verdient tijd en aandacht”

Tanja voelt zich thuis bij Het Klaverhof

Tanja zag haar werkplek door de jaren heen veel veranderen. Ze was erbij toen Lindenhorst in Zeist van de overheid overging naar het publieke domein. Zag dat andere organisaties haar locatie een aantal keer overnamen. In september verhuist Lindenhorst naar een volledig nieuw complex: Het Klaverhof in Maarsbergen. Tanja: “Ik kijk enorm uit naar die verhuizing. Iedere jongere krijgt een eigen studio. Er is meer ruimte voor privacy. Daarnaast stelt de nieuwbouw ons in staat om de zorg voor deze jongeren anders in te richten. Daar hebben we nu de voorzieningen niet voor. Het wordt allemaal kleinschaliger en persoonsgerichter, met meer tijd en aandacht voor de jongere. Precies wat deze vergeten groep verdient.”

LEES TANJA'S VERHAAL VERDER...

Behandelgroep bij Pluryn locatie Lindenhorst in Zeist

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Pluryn locatie Het Klaverhof
Valkenheide 26
3953 MD Maarsbergen

MEER WETEN? BEL ONZE RECRUITER

Veelgestelde vragen over werken bij Het Klaverhof

Bij Het Klaverhof In Maarsbergen verblijven jongeren tot 18 jaar met complexe gedragsproblemen en een rechterlijke machtiging (intensieve jeugdzorg). Bij Het Klaverhof werken jongeren aan hun problemen. Het is een besloten omgeving met structuur en regels. Jongeren wonen er in een behandelgroep. En gaan naar school op het terrein. Ook krijgen ze intensieve behandeling en ondersteuning. Ze werken aan hun toekomst met een dagprogramma waar alles in zit: school, behandeling, sport en vrije tijd.

Je begeleidt de jongere in zijn dagelijkse structuur, bij leven, bij wonen en vrije tijd. Je probeert een veilig klimaat neer te zetten, zodat de jongeren optimaal tot hun recht komen en eigen stappen zetten richting zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Je bent, of raakt geschoold in traumasensitief en de-escalerend werken. 

Ja, je krijgt direct een vast contract als je komt werken bij Het Klaverhof in Maarsbergen.

Je ontvangt een salaris tussen €2.487,- en €3.862,- op basis van 36 uur. Je valt volgens de CAO- Jeugdzorg in functieschaal 7/8. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en extra vrijetijd in de vorm van vitaliteitsuren. 
Maar we bieden je vooral écht uitdagend werk. Werk waarin je helemaal kunt opgaan. Zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. In een ongekend goede werksfeer waar je blij van wordt.

 

De zorg is 24/7. Je bent inzetbaar op alle diensten: vroeg, laat en slaapdiensten. 

Nee, we kijken samen met jou waar we jouw kwaliteiten het beste kunnen inzetten en wat het beste bij jou past. 

Opleidingsplaatsen zijn niet altijd beschikbaar, toch komen we graag met je in contact! We kijken graag naar wat er mogelijk is.

Ja. Wij kijken vooral naar je talent en je klik met onze doelgroep. Het is wel noodzakelijk dat je een afgeronde sociale, maatschappelijke of verzorgende opleiding op mbo 4 of hbo-niveau hebt, of bereid bent deze te halen. 

Het Klaverhof In Maarsbergen heeft 5 behandelgroepen. Jongeren volgen er onderwijs bij VSO De Sprong, een school op het terrein. Ze kunnen zich ontspannen bij de jongerensoos. Er is ook een pannakooi, een Cruyff Court en een sportzaal.

Naast ons standaard en verplichte scholingsaanbod vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en dat je daar ook voor open staat. Daarom bespreken we ieder jaar met jou hoe je ontwikkeling er uit gaat zien en of je hier opleidingen bij nodig hebt. 

Heb je vragen die je hierboven niet beantwoord ziet? Neem dan contact op met onze recruiters, tel. 088 779 30 30.

Kom werken als pedagogisch medewerker

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk de vacature

Solliciteer direct

Bel 088-779 30 30