Yalp Memo voor jeugdzorglocatie De Beele

Yalp-Memo

08 feb 2021

Hoera! Stichting van het Kind heeft, met dank aan verschillende fondsen voor hun bijdragen, een Yalp Memoveld geplaatst bij jeugdzorglocatie De Beele in Voorst. Het Memoveld geeft de jongeren die er wonen weer een leuke optie om te leren en te spelen.

Samen buitenspelen, samen leren
Oneindig veel speelplezier met talloze leuke spellen waardoor buitenspelen een feest wordt, jongeren vanzelf lekker bewegen en waarmee samen spelen met buurtgenootjes makkelijker gaat dan ooit. En oh ja, je leert er ook nog heel veel van. Yalp Memo is een interactief spel waarmee jongeren allerlei verschillende spellen kunnen spelen. Van rekenen en quizzen tot vlag veroveren en samenwerkingsopdrachten: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Yalp Memo bestaat uit verschillende spelpilaren waar jongeren naartoe moeten rennen om bijvoorbeeld het goede antwoord op een vraag te geven. Zo leren de jongeren niet alleen van de vragen en antwoorden, maar zijn ze ook lekker in beweging. En heel handig: je kunt de spellen instellen op het niveau van de jongeren die er mee spelen.

Geen wonder dus dat Stichting van het Kind zo blij is met de plaatsing van het Memoveld in VoorstHoewel de officiële opening door de coronamaatregelen nog even op zich laat wachten, kunnen de 120 jongeren die bij De Beele wonen hun nieuwe Memo natuurlijk alvast volop uitproberen. En dat is precies wat ze doen: er wordt al volop gespeeld, gerend en gelachen. Geweldig om zelfs in deze pittige tijd zulke blije gezichten te zien bij de jongeren. Dank aan de fondsen die dit mede mogelijk maken!

Wil je bijdragen aan de projecten van Stichting van het Kind? Word donateur!

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen