Plantenmarkt Werkenrode terug van weggeweest

Plantenmarkt-liggend

28 apr 2021

De vertrouwde Plantenmarkt rond de kassen op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode Jeugd in Groesbeek is terug van weggeweest. De Plantenmarkt moest vorig jaar worden afgelast vanwege corona. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei kan iedereen er terecht voor een uitgebreid assortiment vaste planten en perkgoed. De organiserende Groenopleiding van REA College doet er alles aan om de markt coronaproof te laten verlopen. Zo zijn er looproutes uitgezet en is er ditmaal geen koffiehoek.
Tijdens de plantenmarkt verkopen leerlingen de planten die zij voor hun opleiding of bij hun stagebedrijf hebben gekweekt. Verkrijgbaar zijn onder anderen planten als de Petunia, Verbena, Geranium, Salvia, mini-tomaat, Begonia en kuipplanten. Nieuw uit eigen kwekerij is de Mandevilla, die bloeit vanaf de vroege zomer tot laat in de herfst. De lange bloeiperiode en haar prachtige trompetachtige bloemen maken de Mandevilla tot een absolute terrastopper.
De Plantenmarkt is geopend op vrijdag 14 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 15 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg naar de Plantenmarkt.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen