Open inloop NAH-centrum Pluryn start weer

05 aug 2021

Het NAH-centrum van Pluryn in Nijmegen start weer met de open inloopochtenden. Die hebben vanwege corona bijna anderhalf jaar stilgelegen. Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun familieleden kunnen met ingang van woensdag 25 augustus iedere laatste woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur vrijblijvend een kijkje komen nemen. 

Bij het NAH-centrum kunnen mensen terecht met ondersteuningsvragen op het gebied van wonen, werken, hobby’s, sociale contacten, wet- en regelgeving. Het NAH-centrum geeft informatie, adviezen, training en begeleiding en er zijn mogelijkheden voor dagbesteding. Er is tijd en aandacht voor rouw, verwerking en aanvaarding van de nieuwe situatie, zodat de getroffen persoon na verloop van tijd kan openstaan voor andere mogelijkheden en kansen.  
Mensen met niet-aangeboren hersenletsel kunnen ook terecht voor het behandeltraject van Hersenz. Dat is bedoeld voor mensen die na ziekenhuisopname en revalidatie thuis hun leven weer willen oppakken en daarbij intensieve ondersteuning kunnen gebruiken. 

Het NAH-centrum Nijmegen is gevestigd in De Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272 in Nijmegen en bereikbaar via tel. 088 - 779 30 20 of e-mail: nah-centrum@pluryn.nl. In het NAH-centrum gelden enkele coronamaatregelen: Wie zich binnen het gebouw verplaatst draagt een mondkapje, handen desinfecteren bij binnenkomst en 1.5 meter afstand houden. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen