Rode loper voor participatiefilm 'Betekenisvol Meedoen'

Betekenisvol-Meedoen

16 jan 2024

Ruim een jaar geleden stak een gevarieerde projectgroep de koppen bij elkaar om na te denken over de profilering van Participatie bij Pluryn. Het resultaat van dat creatieve proces gaat woensdag 17 januari in het Lux Theater in Nijmegen in première: Betekenisvol Meedoen.

Betekenisvol Meedoen is een film door en over participatie bij Pluryn. Aan de 40 minuten durende film, die ook in kortere losgeknipte onderdelen beschikbaar wordt, werd het afgelopen jaar door verschillende partijen heel erg hard gewerkt. Het doel? Laten zien wat er op het gebied van dagbesteding, leren en werken allemaal mogelijk is bij Pluryn.

Vanuit heel Pluryn werd bijgedragen aan de film. Centraal staan de 26 cliëntmedewerkers, die als acteur allemaal op hun eigen manier schitteren in de film en daarmee een uniek inkijkje geven in hun werk. Wie goed ingevoerd is, ziet ook praktisch alle leerwerkbedrijven een maatschappelijke ondernemingen voorbijkomen. Zij zijn als werkgever veel in beeld, maar zijn niet het onderwerp van deze film(s). Die eer is echt aan de 26 acteurs. De film werd gemaakt door Pluryns eigen Multimediateam.

Voor de première van Betekenisvol Meedoen wordt alles uit de kast getrokken. De acteurs worden voorafgaand op de Industrieweg ontvangen om daarna samen naar het filmhuis te vertrekken. Daar wacht hen een rode loper en staat een interviewer klaar om de indrukken te polsen. Na een eerste welkomstdrankje, wordt de film voor een uitverkochte (ruim 150 mensen) grote zaal vertoond.

De première in het Lux Theater is uitsluitend voor genodigden. Op een later moment gaat de film nog eens in première op het Youtube-account van Pluryn. Abonneer je nu om de première niet te missen.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen