Annette Imhof vertrekt als bestuurder van Pluryn

07 mrt 2024

Annette-72dpi-219Per 1 juli 2024 zal Annette Imhof stoppen als bestuurder van Pluryn. Annette: ‘Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de doorontwikkeling van Pluryn. Zowel in de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening als in de bedrijfsvoering zijn flinke stappen gezet. Daarmee is stevig koers gezet voor de toekomst van Pluryn. Dat geldt zeker ook voor het onlangs genomen besluit Herijking Aansturingsmodel, de doorontwikkeling van de Pluryn organisatie. 

Er zijn piketpalen geslagen, resultaten geboekt en er moet ook nog veel gebeuren. Op 1 juli gaan we een nieuwe fase in bij  Pluryn en dat is voor mij een natuurlijk moment om afscheid te nemen. Daarbij vormt de enorm toegenomen reistijd tussen mijn woon- en werkplek een steeds grotere belasting om mijn werk in de door mij gewenste nabijheid uit te kunnen voeren’. 

Annette Imhof vormt vanaf de zomer 2021 samen met Eddy van Doorn en Mirjam van den Nieuwenhuijzen de raad van bestuur van Pluryn. ‘We vinden het bijzonder jammer dat Annette deze keuze heeft moeten maken maar we hebben hier ook alle begrip voor. Annette vormt met haar enorme kennis en ervaring in de langdurige zorg een belangrijke pijler in ons bestuur. Maar vooral haar warme persoonlijkheid, daadkracht en relativeringsvermogen gaan we missen’, aldus de twee bestuurders. 

Rutger Koopmans, voorzitter Raad van Toezicht, heeft met spijt kennisgenomen van het besluit van Annette. ‘Annette heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het herstelproces van Pluryn, zowel intern binnen de organisatie als extern in het landelijke werkveld. Wij zijn Annette erkentelijk voor haar tomeloze energie, doorzettingsvermogen en slagkracht en daarmee voor de bijdrage die zij heeft geleverd aan Pluryn. We zijn blij met de resultaten die de afgelopen jaren zijn geboekt onder leiding van deze raad van bestuur en er is nog veel te doen om Pluryn nog beter toekomstproof te maken en te houden. 

Een forse klus die vraagt om een breed expertisepakket van de raad van bestuur.  We zullen dan ook op korte termijn de werving te starten voor een nieuw lid raad van bestuur om het drietal weer compleet te maken.’  

We wensen Annette veel succes toe in het vervolg van haar carrière. 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen