Expertise

Wil jij je verder ontwikkelen tot (persoonlijk) begeleider?

Weet jij van aanpakken? En kun jij doorzetten, ook als het even moeilijk wordt? Ben jij bereid om je te verdiepen in de vraag achter het gedrag en daarbij bereid ook naar je eigen rol hierin te kijken? En wil jij je verder ontwikkelen op een plek waar jij als professional door kunt groeien? Dan ben jij geschikt om als (persoonlijk) begeleider bij Kemnade te werken. Voel je de klik? Dan praten we graag verder over een baan of stage in de zorg.

BEL RECRUITMENT  BEKIJK DE VACATURES

Jitze-Klukkert-TimvdCruijsen-700-440

Dit is Kemnade

‘Gewoon kijken. Gewoon doen. Gewoon leven. Oog voor een nieuw perspectief'. Dat zijn de uitgangspunten van Kemnade in Groesbeek. Bij deze locatie verblijven (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en complexe ondersteuningsvragen. Op locatie Schoonoord wonen (jong)volwassenen in de wijk. Dat vraagt veel van je creativiteit als professional.
Wil je meer weten?

BEKIJK DE VACATURES

Je bent een doorzetter

Een echte professional die aanpakt en doorzet. Herken jij je hierin? Solliciteer dan bij Kemnade. 
Bij deze Groesbeekse locatie helpen we mensen met een complexe zorgvraag. Bijvoorbeeld ernstige gedragsproblemen. We zoeken professionals die de bewoners ondersteunen. Ook als het moeilijk wordt. Mensen die kansen zien en trots zijn op stappen die bewoners maken.

Voel jij je aangesproken? Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Kemnade? Dan komen we graag met jou in contact!

BEL RECRUITMENT

Op het terrein in Kemnade staan moderne woningen, aangepast voor de doelgroep.

Zet je talenten in voor cliënten

Jouw missie als (persoonlijk) begeleider is een fijn woonklimaat bieden aan cliënten. Je ondersteunt hen in hun dagprogramma. En je brengt de structuur en helderheid die ze nodig hebben. De verschillen zijn groot. Dat vraagt voor iedere cliënt een unieke benadering. Bij Kemnade komen jouw talenten het beste tot hun recht. Kortom, een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

BEKIJK DE VACATURES
Tamara Tromp werkt op Kemnade, locatie Schoonoord

Tamara heeft bij Schoonoord meer tijd voor het individu

Anderhalf jaar geleden gooide Tamara Tromp (34) het roer om. Verliefd verhuisde ze van Almere naar Overloon. Daar vond Tamara haar nieuwe roeping bij Pluryn. “De doelgroep was compleet anders dan ik gewend was. Maar het voelde meteen goed. Bij Kemnade locatie Schoonoord wonen (jong)volwassenen (23+) met een licht verstandelijke beperking en complexe psychiatrische- en gedragsproblemen. Anders dan bij mijn vorige werkgever, ben ik nu persoonlijk begeleider van slechts 2 cliënten. Zij wonen allebei in een zelfstandige woonruimte en dus niet in groepsverband. Daarnaast ondersteun ik andere cliënten.”

VERDER LEZEN

Je hebt als begeleider passie voor je werk

"Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk." Sabine werkt op de afdeling Werk & Vrije tijd bij Kemnade. Ze heeft ongeveer 25 directe collega's. Sabine: "Allemaal mensen die passie hebben voor hun werk."

Heb jij net als Sabine ook passie voor je werk? Neem dan contact op met onze recruiters.

Bel 088 779 30 30

Bewoners Kemnade zijn binnen aan het werk

Veelgestelde vragen

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Werk ik in onregelmatige diensten? Heb ik een verpleegkundige achtergrond nodig? Kan iedereen stagelopen bij Kemnade? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' beantwoorden we alvast de meeste. Mocht je toch nog meer informatie willen? Neem dan contact op met onze recruiters. Het adres vind je onderaan deze pagina.

LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN
Kemnade-Welkom

Meer informatie nodig?

Enthousiast geworden voor de functie van (persoonlijk) begeleider of behandelaar bij Kemnade? Of wil je meer weten?

Neem contact op met onze recruiters. Bel 088 779 30 30. Zij vertellen je meer over deze uitdagende baan.

Kom werken als begeleider

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30