Het Hietveld zoekt (persoonlijk) begeleiders met 't juiste talent!

Op Het Hietveld in Beekbergen wonen 200 (jong) volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. In de video's hoor je daar meer over. Voor al die bewoners zoeken we (persoonlijk) begeleiders. Beschik jij over het juiste talent om bij Het Hietveld te werken? Neem dan contact op met onze recruiter. Of kijk in de agenda naar de datums om online kennis te maken.

Maak online kennis met onze recruiter

"Zoek de nabijheid"

Collega’s vertellen over hun werk

“Als de bewoners bij Het Hietveld het leuk hebben, dan heb ik het ook leuk.” Jan blijft die manier van werken altijd trouw. Hij vertelt in deze video over zijn werk. “Als kleine dingen lukken, wanneer iemand bijvoorbeeld niet meer met zijn eten smijt. Daar kan ik soms bijna van huilen, zo mooi vind ik dat.”
“Cliënten voelen zich vaak onbegrepen. Zijn boos op zichzelf of op de situatie. Je kunt er dan voor kiezen om op te treden. Of juist dan de nabijheid te zoeken. Geef ze het vertrouwen. Pas dan kun je samen tot ontwikkeling komen.”

Heb jij het juiste talent om bij Het Hietveld te werken?

Wat Pluryn jou kan bieden

Ben jij in staat om ongewenst gedrag op een positieve manier om te buigen en cliënten structuur en herkenbaarheid te bieden? Kortom, heb jij het juiste talent om bij Het Hietveld te werken? Dan zoeken we jou! We bieden je een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt bovendien veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Verder lezen

"Zorgen dat de cliënt zijn doelen behaalt"

"De snoepfabriek. Dat is wat ik bedacht heb. Nu zijn we al een jaar bezig met snoep inpakken." Richard is coördinator Werk & Vrije tijd bij Het Hietveld. In deze video vertelt hij over zijn werk.

"Mijn doel is ervoor zorgen dat de cliënt zijn doelen behaalt en perspectief heeft. Dat vind ik heel belangrijk en daar word ik heel gelukkig van." Wil jij net als Richard zorgen dat cliënten hun doelen halen? Neem dan contact op met onze recruiters.

Stuur een mail

Antwoorden op veelgestelde vragen

Krijg ik echt meteen een vast contract? Werk ik in onregelmatige diensten? We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiters. Het adres vind je hieronder.

Lees de veelgestelde vragen

Christa-10-2019

Meer informatie nodig?

Neem dan contact op met onze recruiter Christa van Rooijen. Je kunt haar appen op tel. 06 - 22 46 43 08 of stuur een mail: recruitment@pluryn.nl.

Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info over Het Hietveld

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail