19030PLU_Designpagina_beeld_890x560_Michelle

Heb jij het juiste talent voor De Winckelsteegh?

Wij zoeken begeleiders voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking en gedragsproblemen (EVB+). Je helpt cliënten om hun dag vorm te geven en de wereld om hen heen begrijpelijk te maken. Je helpt hen stap voor stap de dag door. Hierbij hoort ook het begeleiden bij persoonlijke verzorging. Iedere dag is anders. Word jij hier enthousiast van? Reageer dan op de vacature.

Bekijk de vacature

Badr_890x560

"Steeds de beste keus maken"

Badr werkt als begeleider EVB+ bij De Winckelsteegh: “Het werk is iedere dag anders. Ik ben de hele tijd bezig om signalen van cliënten op te pikken. En om de beste keuze te maken in mijn reactie daarop. Bewoners hebben vooral stabiliteit van je nodig. Je straalt evenwicht uit en zij merken dat aan je.”

“Eigenlijk zie ik het niet als werk," zegt de oorspronkelijk uit het onderwijs komende Badr. "Ik haal er iedere dag zo veel voldoening uit. Bijvoorbeeld wanneer het je lukt om de cliënt zelf zijn boterham te laten smeren.”

"Cliënten veiligheid bieden"

"Wat ik belangrijk vind, is geduld hebben in het contact met cliënten. En daarnaast is het van belang om hen veiligheid te bieden." Michelle vertelt in deze video over haar werk voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+). “Als ik een lachje op het gezicht van de cliënt zie, ben ik ook blij." Michelle vond de afwisselende baan die ze zocht bij De Winckelsteegh.

Heidy_890x560

“Meer zelfvertrouwen door training fysieke weerbaarheid”

“Als coach sta ik klaar voor teams die extra ondersteuning nodig hebben, zoals bij onderlinge communicatie. Maar ook wanneer er behoefte is aan meer kennis.” Heidy Litjens is coach bij De Winckelsteegh. Zij geeft daarnaast trainingen fysieke weerbaarheid: “Alle teams die met de doelgroep EVB+ werken krijgen deze training. Dat geeft de medewerkers meer zelfvertrouwen. Hierdoor kun je cliënten beter bieden wat ze nodig hebben. Vaak zit er achter de boze houding van de cliënt een andere vraag. Een zelfverzekerde houding werkt dan rustgevend.”
13098-0205

Veel gestelde vragen

Krijg ik na 7 maanden echt een vast contract? Werk ik in onregelmatige diensten? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veel gestelde vragen' kunnen we de meeste alvast beantwoorden. Mocht je toch nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het adres vind je hieronder.

Lees de veelgestelde vragen

13098-0238

Over De Winckelsteegh

Alle voorzieningen voor mensen met EVB+ bevinden zich bij De Winckelsteegh op één terrein. Hierdoor kunnen de bewoners zich vrij en veilig bewegen. Per persoon zoeken we de juiste balans tussen rust en activiteit. Waar de een vooral veel verzorging nodig heeft, begeleiden we de ander intensief bij gedragsproblemen. Ook cliënten met EMB bevinden zich op het terrein. Daarnaast kunnen ouderen met een verstandelijke beperking terecht bij de locatie Ouderenzorg in de Nijmeegse woonwijk Hatert. Voor ieder individu willen we het leven comfortabeler maken. Dat staat voorop.

Download de brochure

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten? Bel, app of mail dan met onze recruiter:

Sanne Burgers-de Lange, tel. 06 – 23 73 48 65, sburgers-delange@pluryn.nl

Heb je alle informatie gelezen en ben je geïnteresseerd in de vacature Begeleider EVB+? Vul dan het formulier in, voeg je CV en motivatie toe. Graag horen we in je motivatie waarom je met de doelgroep EVB+ wil werken. En wat jij aan kwaliteiten meebrengt voor de cliënten en/ of het team. Klik vervolgens op ‘versturen’. We nemen dan binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op.

Direct sollicteren

Vragen over vacatures of solliciteren?

Neem contact op met onze recruiters

088 - 779 30 30

Mail