Cursussen

Kom werken bij De Winckelsteegh!

Ontmoet ons Online

Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkplek? Waar je lange diensten kunt draaien en waar aandacht is voor de balans werk - privé? En heb je een afgeronde sociale, maatschappelijke of verzorgende opleiding op mbo 3, 4 of hbo-niveau? 

Meld je dan aan voor één van onze Online Ontmoetingssessies. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je meer informatie over De Winckelsteegh: haar bewoners, activiteiten en medewerkers. Zo geven we je in corona-tijd toch een zo goed mogelijk beeld van ons. En kan jij je lekker oriënteren vanuit je eigen luie stoel. 

Meer info en aanmelden Online Ontmoetingssessies
Banner Meet & Greet bij De Winckelsteegh

Waar vind jij je uitdaging? 

Met kleine dingen kun je al veel bereiken. Dat geeft je een kick. Vind je het een uitdaging om je communicatie af te stemmen op de cliënt? En gaat je hart sneller kloppen wanneer je een cliënt kan begeleiden met moeilijk gedrag of een intensieve zorgvraag? Dan ben jij de (persoonlijk) begeleider die De Winckelsteegh zoekt!

We werken vanuit integrale teams. Deze zijn verantwoordelijk voor alle leefgebieden van de cliënten. Je begeleidt dus in de woning, helpt met het wassen, aankleden en eten. En je gaat mee naar de dagbesteding en activeert de cliënt. Hierdoor zijn er geen gebroken diensten meer en kan je lange diensten werken.

Badr_890x560

"Steeds de beste keus maken"

Badr werkt als begeleider EVB+ bij De Winckelsteegh: “Het werk is iedere dag anders. Ik ben de hele tijd bezig om signalen van cliënten op te pikken. En om de beste keuze te maken in mijn reactie daarop. Bewoners hebben vooral stabiliteit van je nodig. Je straalt evenwicht uit en zij merken dat aan je.” 

“Eigenlijk zie ik het niet als werk. Ik haal er iedere dag zo veel voldoening uit. Bijvoorbeeld wanneer het je lukt om de cliënt zelf zijn boterham te laten smeren.”

“Een thuis bieden”


Persoonlijk begeleider Lise werkt met ouderen met een beperking. ‘Ik hoop de cliënten een thuis te bieden en te helpen en ondersteunen.’ 

“Aandacht voor kleine signalen”

Richard vertelt over zijn werk, drijfveren en de bewoners. “Ook een klein verschil in de mimiek kan al een antwoord zijn,” zegt Richard over zijn werk voor jongeren met een ernstig meervoudige beperking (EMB).
WST-Doelgroepen_58A1366

Veelgestelde vragen

Welke doelgroepen en activiteiten zijn er? Heb ik werkervaring nodig om mij aan te melden voor één van de Online Ontmoetingssessies? Werk ik in onregelmatige diensten? 
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Met onze 'Veelgestelde vragen' kunnen we er alvast een aantal beantwoorden. Tijdens de Online Ontmoetingssessie is er voldoende ruimte om al jouw vragen te stellen. Mocht je toch eerst nog meer informatie willen, dan kun je altijd contact op nemen met onze recruiter. Het adres vind je hieronder.

Veelgestelde vragen

Moderne woongroepen op het terrein van De Winckelsteegh

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Sanne Burgers-de Lange.
Je kunt haar appen op 06 – 23 73 48 65 of stuur een mail: werkenbijdewinckelsteegh@pluryn.nl.
Meld je aan via het aanmeldformulier, dan nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op.

Stuur een mail