Expertise

Word behandelaar in de zorg

Wil jij behandelaar in de zorg worden? Je werkt bij Pluryn met verschillende doelgroepen in de gehandicaptenzorg of jeugdzorg. Als behandelaar maak jij daarbij écht het verschil. Je ondersteunt volwassen cliënten of jongeren. Samen met hen maak jij een passend behandelplan. Hierdoor sta jij aan de basis van goede, op maat gemaakte zorg!

Vacature behandelaar Pluryn

Behandelaar worden bij Pluryn

Als behandelaar geef je een eigen draai aan de behandeling. Als orthopedagoog, GZ-psycholoog of therapeut. Er zijn cliëntprogramma's voor verschillende doelgroepen. Je hebt als behandelaar de vrijheid eigen accenten te leggen, zodat jouw behandeling het verschil maakt. 

Dit zijn de voordelen van het werken bij Pluryn als behandelaar:
✓ Fijne collega's en werksfeer
✓ Werkgeluk staat voorop
✓ Ruimte voor ontwikkeling
✓ Goede werk-privé balans
✓ Uitstekende CAO met extra voordelen

BEKIJK DE OPENSTAANDE VACATURES

vacature-gedragswetenschapper-pluryn

Gedragswetenschapper

Als gedragswetenschapper werk je samen met de teammanager. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling van de jongere of volwassen cliënt. Je coacht het team van begeleiders op de werkvloer. Ook voer je gesprekken met de cliënten, hun naasten en andere betrokkenen. Je verricht diagnostiek en vraagt indicaties aan als dat nodig is.

vacature-psycholoog-pluryn

GZ-psycholoog

Als GZ psycholoog ben je eindverantwoordelijk voor de behandeltrajecten van jouw team. Je werkt nauw samen met een behandelcoördinator. Per jongere of volwassen cliënt stel je een passend team samen met verschillende disciplines. Soms kun je ook individuele therapie geven. Of diagnostiek uitvoeren.

vacature-orthopedagoog-Pluryn

Orthopedagoog

Ben jij die orthopedagoog generalist die volwassen cliënten of jongeren behandeling en begeleiding biedt? Samen met een team help je om hun leven weer op orde te krijgen. Je zorgt samen met de teammanager en behandelcoördinator voor een passend therapeutisch milieu op jullie groepen. Wil jij graag aan slag bij Pluryn?

vacature-therapeut-Pluryn

Therapeut

Samen met de cliënt sterke punten en ontwikkelpunten inzichtelijk maken. Ben jij die therapeut? Bij Pluryn geef je therapie aan cliënten uit de regio. Je observeert en stelt werkplannen en rapportages op. Ook onderhoud je contact met de betrokken behandelaars en begeleiders. Spreekt dit je aan? 

Solliciteer dan snel op deze veelzijdige functie!

vacature-fysiotherapeut-pluryn

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut onderzoek, begeleid en behandel je cliënten op indicatie van hun artsen. En je stelt fysiotherapeutische behandelplannen op. Je adviseert en instrueert medewerkers. Daarnaast zorg je voor de aanschaf en aanpassing van hulpmiddelen. Jij bent positief ingesteld en wilt mensen er weer bovenop helpen. Je bent creatief en niet voor één gat te vangen. 

241011-Ramazan-Aribas-2892

Heb je een vraag over het werk als behandelaar bij Pluryn

Wil je meer weten over het werk of over Pluryn? Onze recruiters staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt onze recruiters bereiken via: 

088 779 30 30
recruitment@pluryn.nl

Waar doen zij het voor als behandelaar?

jeffrey2-600-445

Een functie waarin je jouw grenzen moet verleggen

Stefanie

Maatwerk leveren aan kwetsbare mensen en dat dan samen voor elkaar krijgen.

Kom werken als behandelaar

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30