Help cliënten verder en word behandelaar in de zorg

Jij ziet voor iedereen een plek in deze maatschappij en helpt cliënten hun eigen plaats te ontdekken. Als behandelaar in de jeugdzorg of gehandicaptenzorg ondersteun je ze met een passende behandeling. Maar wat heb je precies nodig om bij Pluryn te werken? Als orthopedagoog, psycholoog of therapeut? Lees hier of deze functie past als een gegoten jas.

241215-Amin-Karkie-Maartje-van-Gorp-3974

Jij loopt altijd een paar stappen vooruit

Met jouw behandelplan heb je een duidelijk doel om naartoe te werken. Dankzij jouw kraakheldere langetermijnvisie als behandelaar in de jeugdzorg of gehandicaptenzorg weet wat ervoor nodig is om een cliënt weer op de rit te helpen. Zelfs als de motivatie van de cliënt ver te zoeken is, kijk jij vooruit. Je ziet in iedere stap een wereld van verschil. Je borduurt hier in je behandeling op voort en zet de beste vervolgstappen.

Bekijk de vacatures

241013-Lukas-Wolff-2304

Jij ziet groot in klein

Succes beleef je al in kleine stappen vooruit. Iemand die voor het eerst sinds tijden weer contact opneemt met het thuisfront. Of iemand die vanavond voor het eerst zelfstandig zijn tanden poetst. Voor jou zit geluk dan ook in een momentopname. Je bent geen wereldverbeteraar, maar wilt iemands leven beter maken door het aanbrengen van dagelijkse structuur met een goede behandeling.

 
241013-Florieke-Wesselink-2394

Jij drukt jouw stempel als behandelaar

Als behandelaar geef je een eigen draai aan de behandeling. Bijvoorbeeld als orthopedagoog, gedragsdeskundige, GZ-psycholoog, therapeut. Er zijn cliëntprogramma's voor verschillende doelgroepen. Als behandelaar heb je de vrijheid eigen accenten te leggen, zodat jouw behandeling het verschil maakt.

Bekijk de vacatures

241217-Desteney-Hubers-Jet-Hoeve-3958

Jij hebt als behandelaar een lange adem

Jij laat je niet meeslepen. Geduld en relativeren is jouw tweede natuur. Je weet dat successen niet komen aanvliegen en neemt geen overhaaste stappen, maar dribbelt doordacht deze marathon. Door het juiste tempo in te zetten behaal je de eindstreep. De hoog complexe zorgvragen geven je energie en zorgen ervoor dat je marathon na marathon volhoudt. Dat maakt jou de ideale orthopedagoog, psycholoog of therapeut voor Pluryn.

240921-Candice-Mostaard-Timo-Nikamp-2486

Jij ziet de potentie

Jij kijkt verder dan het probleem. Of dat een hechtingsproblematiek is, verslaving of verstandelijke beperking: je ziet de persoon achter de hoog complexe zorgvraag en leeft je in. Je zoekt en vindt de diepere oorzaak van iemands gedrag en weet wat diegene nodig heeft om hem weer terug op de rit te helpen. Want volgens jou is er voor iedereen een plek in deze maatschappij.

modellen-Mooi-Echt-2917

Jij blijft je ontwikkelen

Een orthopedagoog, gedragsdeskundige, GZ-psycholoog en therapeut is nooit uitgeleerd. Een mens leert een leven lang, is jouw motto. Met die insteek werk je dan ook bij cliënten en bekijk je jouw eigen ontwikkeling. Je blijft je kennis verrijken. Wat jij gisteren deed, wil je vandaag beter doen. Om dat te bereiken, school je bij. Zo draag je jouw steentje bij aan betere zorg.

Bekijk de vacatures

Waar doen zij het voor als behandelaar?

jeffrey2-600-445

Een functie waarin je jouw grenzen moet verleggen

Stefanie

Maatwerk leveren aan kwetsbare mensen en dat dan samen voor elkaar krijgen.

Kom werken als behandelaar

Bekijk de vacatures en solliciteer of neem contact op met onze recruiters voor vragen

Bekijk vacatures

Bel 088-779 30 30